Evenement

Werkplaats Levend Tarot

Datum: 8 2022 10:00

Meer exacte informatie over tijden, prijzen en programma volgen T.Z.T.

Levend tarot foto Arianne Patty

Hoe zou het zijn als de personen op de tarotkaarten tot leven komen?

Hoe staan ze in het leven en wat spiegelen ze ons?

Ga mee op ontdekkingsreis met de 4 elementen uit de tarot.

Een dag met kleuren, klank & ritme, creatie & manifestatie, beweging & verstilling, om al spelend de serieuze ondertoon van de tarotkaarten te ervaren.

Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.

2021 WLT 1 

Een aantal ervaringen van deelnemers: 

  • Het was even uit mijn comfort zone stappen met de dresscode wit maar eenmaal aangekleed bleek dit een uitzonderlijke puurheid uit te stralen waar ik me best goed bij voelde. Het levende tarot spel op een prachtige locatie met eveneens prachtige vrouwen was kleurrijk, geurend en boeiend. Maar vooral super om in de gracieuze kracht van de koningin van lucht te mogen stappen. Mooi en toch zo herkenbaar het element van mijn ascendant. Met dank aan Patty en Arianne.
  • Samen met mijn schoonzus en met alle andere vrouwen heb ik een hele mooie dag beleefd. Ik vond het best spannend omdat ik eigenlijk dacht dat het niks voor mij zou zijn, maar ik vond het geweldig. Goed om af en toe uit je comfort zone te stappen om iets heel nieuws te leren. Het was helemaal niet zweverig, maar juist heel aards. Dank allemaal en vooral Patty en Arianne voor deze bijzondere dag. Mooi dat er ruimte was voor onze eigen inzichten en gevoelens bij de kaarten en fijn dat deze werden verrijkt met jullie kennis.
  • Patty ik kon mij niets bij voorstellen, het was een heel intensieve en mooie ervaring. De kaarten hoe ze er lagen in het rond, ik begreep het veel beter door jullie uitleg. Het kiezen van de kleur en geur en dan de betekenis ervan. En als laatste de keuze welke koningin je wilde zijn en het uitbeelden van. En dan alles op deze bijzonder plek maakte het compleet. Ik kwam zonder verwachtingen en ben met veel cadeaus naar huis gegaan. Een groot dankjewel aan jou Patty en Arianne voor dit speciale belevenis en ook dankjewel aan de gastvrijheid van Tuinderij Permacultuur Hellevoetsluis.
  • Bedankt lieve vrouw voor je magische aanwezigheid die we juist zo prachtig als de Aardse Koningin van Pentakels hebben mogen ervaren 
  • Marianne de Zoete: Wat een feest! Het was een hele leuke ervaring.

2021 WLT 18

Deze werkplaats is ook op aanvraag te boeken, op onze eigen of we komen naar u toe op een in overleg door u gekozen locatie!

Bel voor meer informatie: Patty 06-12896620

Author:


Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.