Welkom in het Tarottheater

BEN JIJ GEFASCINEERD DOOR DE TAROT?

DAN KAN JOUW MAGISCHE REIS HIER BEGINNEN EN/OF VERDER GAAN!

Ik begeleid je graag, op mijn geheel eigen levendige wijze, door de prachtige mysteriën van de Tarot.

De Tarot biedt een manier om jezelf te leren kennen. Het is een fascinerend middel om je te verdiepen en leren onderliggende zaken te onderscheiden, diepere bedoelingen en verborgen patronen te herkennen. Deze 78 kaarten zijn zwanger van symboliek en weerspiegelen mogelijkheden die je kan gebruiken om jezelf vorm te geven en je leven zelf richting te geven! 

Pagina overzicht:

Activiteiten zijn op aanvraag te boeken en zijn ook mogelijk op locatie. Voor meer informatie over prijzen enz. neem contact op met Tarotdocente Patty 06-12896620

Tarotiste Patty.

Foto: Tarotdocente Patty

 

TAROT WERKPLAATS

Wil jij weten hoe de Tarot werkt?
Spelenderwijs met een serieuze ondertoon op een interactieve manier het basis systeem van de Tarot beleven!

2023 tarot werkplaats 2

Kom en stap binnen in het Tarottheater.

Het doek is wit en dan... het spel gaat beginnen, dit is de start van jouw magische reis

 

BASIS CURSUS TAROT 'START VAN EEN MAGISCHE REIS'

We verdiepen ons hoofdzakelijk in de spirituele, psychologische en filosofische aspecten van de Tarot, het vergroten van ons bewustzijn en intuïtie. Zonder te oordelen luisteren we met respect naar elkaars interpretaties, zo leren we iets nieuws.

Wat gaan we doen:

Inzichten verbreden zich door zelf de nodige aandacht te geven aan je Tarotkaarten naast de lesuren!

2021 tarot cursus

+/- 22 lesuren worden verdeeld over 8 lessen

Volg je de lessen online: zorg dan voor een rustige werkplek met goede wifi-verbinding. Je krijgt het lesmateriaal vóór aanvang van de les opgestuurd. Tip: uitprinten voor aanvang les.

Enkele recensies van cursisten:

Wil jij graag een Tarot cursus volgen? Neem dan contact op met Patty: 06-12896620

2018 reclamebord

Foto: Reclamebord geïnspireerd door ‘Tarotkaart XXI de Wereld’ vervaardigd in 2018 door kunstenares Iris Hoftijzer

 

TAROT MEESTERSCHAP WERKPLAATSEN/CURSUSSEN 

Met de basiscursus Tarot komt veel nieuwe informatie naar je toe, vergaar je veel kennis en vergroot je je intuïtie. Vandaar uit is het heel fijn om opnieuw de kaarten op een andere manier te beschouwen door bv op een ontspannen manier met elkaar te filosoferen of Tarotconsulten te leren verzorgen.

Verschillende Meesterschap lessen:

Volg je de lessen online: zorg dan voor een rustige werkplek met goede wifi-verbinding. Je krijgt het lesmateriaal vóór aanvang van de les opgestuurd. Tip: uitprinten voor aanvang les.

 

WERKPLAATS: EEN PRACHTIG KRACHTIG TAROTSNOER CREËREN

2022 tarotsnoer 1

Werken met de Tarot kan en wordt magischer wanneer de kaarten in je persoonlijkheid zijn geïntegreerd. Dit is mogelijk door de inhoud van de kaarten in je bewustzijn te prenten, wat aanzienlijk vergemakkelijkt wordt door het gebruik van een Tarotsnoer!

Zo’n Tarotsnoer bestaat uit:

2022-19-03 werkplaats tarotsnoer

Door het Tarotsnoer door je vingers te laten glijden (als een mala of gebedssnoer) kan je de opeenvolging van de kaarten in je geheugen prenten en dieper nadenken en ervaren wat elke kaart met je doet. Wanneer je regelmatig met de hulp van jouw Tarotsnoer over de inhoud van de kaarten mediteert, zal je je na verloop van tijd steeds bewuster worden van het wezen van de 22 grote mysteriën van de Tarot.

Wat gaan we doen:

 

 

WERKPLAATS: LEVEND TAROT

Levend tarot foto Arianne Patty

Hoe zou het zijn als de personen op de tarotkaarten tot leven komen? Hoe staan ze in het leven en wat spiegelen ze ons? Ga mee op ontdekkingsreis met de 4 elementen uit de tarot. Een dag met geuren & kleuren, klank & ritme, creatie & manifestatie, beweging & verstilling, om al spelend de serieuze ondertoon van de tarotkaarten te ervaren.
Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen. 
 2021 WLT 3

Patty: 'Met veel enthousiasme waren we al vroeg op de tuinderij om alle speelvelden voor onze Werkplaats Levend Tarot in orde te maken
De deelnemers hadden er zin in en waren wel héél benieuwd, wat gaan we toch doen?! Na de voorstel ronde kon het spel beginnen…
Op het eerste speelveld in de kas vond een begeleidende meditatie met klankschalen en drum plaats. Ennn een Levendige uitleg over de Tarot en de 4 elementen!! Vandaar ging de focus naar de koninginnen uit de hofkaarten van de Tarot Ieder kreeg een persoonlijk werkschrift met daarin het hele programma en extra achtergrondinformatie.

Buiten hebben we heerlijk kunnen genieten van een uitgebreide lunch. Op het volgende speelveld verdiepte we ons in geuren en kleuren gericht op de tarot. Door al deze facetten te doorleven gingen we steeds dieper in de energie van de elementen aarde, lucht, vuur, water en daarbij behorende koninginnen

Het volgende speelveld was de houtcirkel. Hier werden de lichaamshoudingen uitgelegd en ervaren wat dat met je doet. De tarot is zwanger van symboliek en dat hebben we aan den lijve mogen ervaren met een lach en een traan. Tot in de kleinste details werden de koninginnen gekleed in het element naar keuze.

Door met volle aandacht naar elkaar te luisteren voelden ieder zich gehoord en gedragen. We sloten af met het creëren van een 4elementen-staf. Dank lieve vrouwen voor jullie prachtige stralende liefdevolle aanwezigheid!
Wij buigen diep voor u. Liefs, Patty & Arianne'.

   2021 WLT 4 2021 WLT 6 2021 WLT 13   

Enkele recensies van deelnemers 'Levend Tarot': 

2021 WLT 15  2021 WLT 12 2021 WLT 17

 

 

TAROT CONSULTEN

Heb jij behoefte aan meer helderheid en inzichten? Boek dan een tarot consult op locatie of online!

Dit doen we tijdens een Tarot consult:

 

HET TAROTTHEATER OP EVENEMENTEN EN FESTIVALS

2018-7-1 suzie 2

Organiseert u een festival of evenement en bent u op zoek naar een bijzondere activiteit ? Het Tarottheater creëert graag i.s.m. de organisatie een magisch decor waarin tarotisten plaatsnemen om consulten te verzorgen. Prijzen zijn sterk afhankelijk van het soort opdracht en het aantal Tarotisten. Neem voor meer informatie en/of boekingen contact op met Patty 06-12896620

2019-7-7 tarottheater Bewust Voorne Putten festival

 

SPECIALE TARIEVEN VOOR TAROT CONSULTEN

2022 tarotisten nieuwjaarsconsulten

Op bepaalde data verzorgen de Tarotisten die zijn opgeleid in het Tarottheater, en nu geheel op eigen wijze werkzaam zijn, Tarot consulten tegen speciale tarieven. Houd daarvoor de agenda in de gaten en/of FB  

 

AGENDA

2023

2022

2022 tarot groep


2021

2020

2019

2018

2017

2018-8-22 Tarot de Wereld ica 2 - kopie (2)

Ervaar de magie van Tarot!

Vertrouw erop dat alle wijsheid in jou aanwezig is en laat mij je dan begeleiden op het magische pad van de Tarot.

Ik zie je graag

Volg ons op: https://www.facebook.com/TarottheaterVrouwendanstheaterPatty

 

Iedereen neemt deel op eigen risico en neemt zijn verantwoording. Alle aangegeven prijzen, locaties en data zijn onder voorbehoud.

Kosten vóór aanvang te betalen en deelname gaat op volgorde ontvangst van betaling. Terugbetalen van gemiste lessen is niet mogelijk.

We doen er uiteraard alles aan om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, mochten er onduidelijkheden zijn of heb je vragen, neem dan contact op: 06-12896620 

Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.